Ξενοδοχείο Καραβόμυλος +30 2238041138

Blog Tsamadanis Hotel

Τα νέα μας
14 Ιαν

PHOTO BOOTH

Τα κορυφαία Αμερικάνικα μοντέλα αποκλειστικά στο Ξενοδοχείο ΤΣΑΜΑΝΤΑΝΗΣ.

Το Photo booth είναι μια υπηρεσία η οποία ήρθε για να σπάσει τη ρουτίνα και τον κλασικό τρόπο διασκέδασης που έχετε δει σε κάθε event μέχρι σήμερα.

Η διαφορά είναι ότι έχουν την δυνατότητα οι καλεσμένοι σας να αλληλεπιδράσουν σε κάτι διαφορετικό, αστείο και γρήγορο, όπου τους δίνει την ευκαιρία να τους μείνει μια πρωτότυπη φωτογραφία, η οποία θα έχει πάνω την δική σας πινελιά για να την θυμούνται.

Μια φωτογραφία είναι ο καλύτερος τρόπος για να θυμάστε ένα event. Όταν οι αναμνήσεις θολώνουν, ακόμα και οι ευχάριστες, πάντα μία φωτογραφία μας βοηθάει να αναπολήσουμε το πόσο όμορφα είχαμε περάσει.

Τι γίνεται όμως όταν δεν έχετε την δυνατότητα να φωτογραφίσετε όλους τους καλεσμένους σας, ειδικά την ίδια στιγμή που θέλετε να το χαρείτε το event και εσείς οι ίδιοι;

Εκεί η νεα υπηρεσία του ξενοδοχείου μας  αναλαμβάνει να κάνει την δουλειά για εσάς. Προσθέτοντας ένα Photobooth στο event, σας δίνεται η δυνατότητα να φωτογραφηθούν όλοι οι καλεσμένοι σας, με τα πιο αστεία αξεσουάρ (photo props) και γκριμάτσες, ώστε να δημιουργηθεί μια μοναδική φωτογραφία.

Για να θυμούνται πόσο ωραία πέρασαν στο event σας όμως, δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι εκτυπώσεις των φωτογραφιών, που γίνονται άμεσα στο τέλος κάθε λήψης.

Leave a Reply