Ξενοδοχείο Καραβόμυλος +30 2238041138

ΚΤΗΜΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ ΓΑΜΩΝ

Καραβόμυλος

Με φόντο το βαθύ μπλε του Μαλιακού Κόλπου και το φως του ήλιου που δύει, η φαντασία και τα όνειρα γίνονται η δική σας πραγματικότητα. Δύο καταπράσινοι ανοικτοί χώροι δεξιώσεων, με μεγάλη πισίνα, δίπλα στη παραλία, ανοίγουν τις πόρτες τους και δέχονται εσάς και τους καλεσμένους σας για να σας ταξιδέψουν στα όνειρά σας.

Ο ιδιαίτερος φωτισμός πάνω στο καταπράσινο γρασίδι και μεταξύ των τεράστιων πλατάνων που διακοσμούν τους χώρους, δίπλα στην παραλία και κάτω από το καλοκαιρινό φεγγάρι,  σε συνδυασμό τα διάσπαρτα κεράκια και τα φαναράκια, ολοκληρώνουν το ειδυλλιακό σκηνικό της πιο ρομαντικής στιγμής της ζωής σας.

Δίπλα σας από την πρώτη στιγμή θα βρίσκονται οι ειδικευμένοι άνθρωποι του Ξενοδοχείου ΤΣΑΜΑΝΤΑΝΗΣ, οι οποίοι με την τριακονταετή (30) εμπειρία τους, θα σας καθοδηγήσουν και θα φροντίσουν και την πιο μικρή λεπτομέρεια που αφορά τόσο την διοργάνωση της εκδήλωσης, όσο και την πιο μικρή γευστική λεπτομέρεια του MENU που θα επιλέξετε. Στα συν του χώρου συγκαταλέγεται και ο ανοικτός χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων.

Επικοινωνήστε μαζί μας

contact Me

Κατεβάστε την κάτοψη των υπαίθριων χώρων για τον σχεδιασμό της δεξίωσης του γάμου ή της βάπτισης

“ΠΙΣΙΝΑ

“ΠΙΣΙΝΑ

“ΥΠΑΙΘΡΙΟ

“ΥΠΑΙΘΡΙΟ

Κατεβάστε την κάτοψη του χώρου της πισίνα. Αυτό το αρχείο PDF είναι η κάτοψη ΧΩΡΙΣ τα τραπέζια Download. για να σχεδιάσετε τις θέσεις των τραπεζιών μόνοι σας

Κατεβάστε την κάτοψη του χώρου της πισίνα. Αυτό το αρχείο PDF είναι η κάτοψη ΜΕ τα τραπέζια Download.

Κατεβάστε την κάτοψη του υπαίθριου χώρου δίπλα στην θάλασα. Αυτό το αρχείο PDF είναι η κάτοψη ΧΩΡΙΣ τα τραπέζια Downloadγια να σχεδιάσετε μόνοι σας τις θέσεις των τραπεζιών.

Κατεβάστε την κάτοψη του υπαίθριου χώρου δίπλα στην θάλασα. Αυτό το αρχείο PDF είναι η κάτοψη ΜΕ τα τραπέζια Download.