Ξενοδοχείο Καραβόμυλος +30 2238041138

Blog Tsamadanis Hotel

Τα νέα μας
2 Αυγ

Aqua pilates

Aqua pilates και όχι μόνο!

Aqua Combat και Aqua Hiit από την μία και μοναδική, την εξειδικευμένη και με μεγάλη εμπειρία, Πτυχιούχο Γυμναστικής Ακαδημίας, Κωνσταντίνα Δεληγιάννη, που γνωρίσει πολύ καλά τ αθλήματα και τα είδη γυμναστικής του νερού, όντας η ίδια αθλήτρια και μέσα στο νερό από 3ων χρονών και μάλιστα με πολλές Πανελλήνιες και όχι μόνο διακρίσεις, στο ενεργητικό της!

Την γνωρίσαμε από το baby swimming, αφού την επιλέγουν οι πιο ψαγμένοι γονείς, αυτοί που θέλουν το καλύτερο για τα παιδιά τους και που τα εμπιστεύονται στους πιο καταρτισμένους επιστήμονες και επαγγελματίες.

Αqua pilates στο hoteltsamadanis

Είναι ώρα όμως να μάθουμε όλα όσα μπορούμε να επωφεληθούμε εμείς, η υγεία μας και το σώμα μας από την Κωνσταντίνα!

Ξέρεις άραγε όλα τα οφέλη του Αqua pilates;

Η γυμναστική στο νερό βελτιώνει τη φυσική κατάσταση και χαρίζει μια αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας, καθώς αποτελεί τη νούμερο ένα αντικαταθλιπτική άσκηση.

Ανήκει στα είδη της υδρογυμναστικής (aqua fitness) μαζί με το aqua aerobic, την aqua yoga κ.ά. Συνδυάζει κινήσεις από το Pilates με υδρόβιες ασκήσεις, προσφέροντας τα μέγιστα δυνατά οφέλη, χωρίς ιδιαίτερο κόπο! Αυτό συμβαίνει γιατί μέσα στο νερό δεν υπάρχουν κραδασμοί, εκμηδενίζονται οι επιβαρύνσεις στις αρθρώσεις και στους συνδέσμους, αυξάνοντας και το κίνητρο μας για περισσότερη εξάσκηση!

Aqua Pilates

μάθετε περισσότερα

Leave a Reply